Uvjeti korištenja

Dobrodošli na Ypsomed web-mjesto.

Pažljivo pročitajte naše Uvjete korištenja prije nego što pristupite našim internetskim stranicama i počnete ih koristiti. Pravila o privatnosti predstavljaju sastavni dio ovih Uvjeta korištenja.

Informacije

Na Ypsomed web-mjestima povezanim s ovim Uvjetima korištenja obavještavamo Vas o tvrtki, našim proizvodima i uslugama. Izričito naglašavamo da reference i informacije na ovim internetskim stranicama ne sadrže nikakve medicinske savjete o liječenju. Ako imate pitanja o zdravstvenim problemima ili načinu njihovog liječenja, obratite se liječniku.

Ypsomed pridržava pravo na mijenjanje, zamjenu ili brisanje ovih Uvjeta korištenja, sadržaja, veza i referencija na ovom web-mjestu u bilo koje vrijeme i bez prethodne obavijesti. Aktualnu verziju Uvjeta korištenja uvijek možete pronaći na ovoj stranici web-mjesta.

Ograničenja jamstva i odgovornosti

Mi ulažemo najveći napor da informacije i podatci objavljeni na našem web-mjestu u svakom trenutku budu točni i ažurni. No, bez obzira na svu dužnu pažnju, ne možemo jamčiti za aktualnost, ispravnost, potpunost i preciznost tih informacija i podataka. Nadalje, ne preuzimamo odgovornost za konstantnu dostupnost i mogućnost pristupa našim internetskim stranicama niti jamčimo da će funkcije i prijenos podatka u svakom trenutku biti neometani i bez prekida.

Ypsomed neće biti odgovoran za štete ili gubitke bilo koje vrste koje eventualno mogu biti rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja našeg web-mjesta ili toga što ste primijenili informacije i podatke s ovog web-mjesta ili ste se u njih pouzdali.

Veze

Na našem web-mjestu ćete naći direktne i indirektne reference na internetske stranice trećih strana („veze”) ili ovo web-mjesto možete otvoriti preko veza na drugim internetskim stranicama. Ypsomed nema nikakvog utjecaja na aktualni i budući dizajn i sadržaj povezanih stranica trećih strana ili internetskih stranica koje upućuju na naše web-mjesto. Povezivanjem Ypsomed ne izražava nikakvo mišljenje o sadržaju internetskih stranica trećih strana. Ypsomed izričito ne priznaje nikakvu odgovornost za štete ili gubitke bilo koje vrste koje eventualno mogu biti rezultat korištenja informacija trećih strana.

Copyright

Svi sadržaji ovog web-mjesta, kao što su tekstovi, slike, fotografije, ilustracije, grafikoni, logotipi, simboli, imena, nazivi proizvoda i kompanija zaštićeni su autorskim pravom, u vlasništvu su ili ih je licencirao Ypsomed, a objavljuju se samo kao informacija.

Svako umnožavanje i preinačavanje sadržaja, njegova komercijalna uporaba ili ponovno objavljivanje najstrože su zabranjeni. Za svaku uporabu, a osobito za svaku komercijalnu uporabu potrebno Vam je prethodno pisano odobrenje tvrtke Ypsomed.

Predviđanja

Ypsomed internetske stranice mogu uključivati predviđanja o razvoju tvrtke Ypsomed. Takve izjave, koje se odnose na budućnost tehničkih, poslovnih, gospodarskih i financijskih čimbenika, uvijek mogu značajno odstupati od doista izloženih budućih rezultata.

Kupnja vrijednosnih papira

Ypsomed Vam preko sadržaja ovog web-mjesta ne nudi niti od Vas traži naručivanje ili trgovinu u svezi dionica ili drugih vrijednosnih papira tvrtke Ypsomed Holding AG niti ovaj sadržaj smijete shvatiti kao preporuku. Investitori se ne smiju pouzdati u ove informacije prilikom oduka o investiranju.

Status: Ožujak 2022